2010. január 6., szerda

Semmi különös nem történt

Na, azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz. A mai napig 2 napon keresztül nem kellett délután (vagy napközben) teraszt bontanunk, azaz a dögnehéz padokat és asztalokat cipelnünk. Csapadék nem volt várható az előző napokban, így éjszakára minden maradt úgy ahogy volt. Ez óriási dolog. Az egyik legfárasztóbb és legutálatosabb dolog a terasz letakarítása és az asztalok és padok felépítése. Ez most két napig nem volt! Nagyon jó érzés. Erre akkor jöttem rá, amikor lekérdeztük a következő napok időjárásjelentését és ma éjszakára némi csapadékot jeleztek. Mivel egész nap szállíngózott a hó és kb f3-ra eléggé beborult Petra kiadta az ukázt, hogy bontsuk a teraszt. Hárman fiúk így szépen felöltöztünk és nekiestünk a padoknak.

Egy dologban már fixen rám számítanak a csajok! Megfejtettem hogyan kell a papír kéztőrlőben papírt cserélni, illetve az újat berakni, ha az előző terkercs már fogy. És mindezt anélkül, hogy utána az egészet begyűrje. Pedig egyszerű, a készülék belsejében le van írva. El kell olvasni, értelmezni és úgy berakni a papírtekercseket.

Még egy apró érdekesség: A tapasztalat szerint a női WC szokott mocskosabb lenni! Itt érdekes dolgok történnek. Tegnap két szokatlan dolog is volt. Az egyik WC csésze egy helyen csupa vér volt. Szegény nőnek/lánynak biztos épp menszesze volt. A kérdés: Miért nem törölte le maga után egy darab papírral???????
A másik: az ajtók belső részén van egy akasztó. Nem kicsi, hanem elég masszív, hiszen itt sídzsekit és pulóvert egyaránt fel kell akasztani. Na, lényeg a lényeg, az egyik ilyen akasztót egy kedves nőnemű egyén úgy ahogy van kitépte a helyéről. Mint mondtam eléggé masszív a cucc, 7db (!) csavar tartotta. Ötletem nincs hogyan lehetett képes rá. Lehet hogy öngyilkos akart lenni és saját magát akasztotta fel rá?? Rejtély.

Tegnap este volt egy kis buli-szerűrég is. Petra, szólt délután, hogy páran mennek hozzá este vacsizni, többek között Verena is és természetesen engem is szívesen lát. Kapva kaptam az alkalmon - ingyen vacsi, és társasági élet, ezt ki kell használni. Sikerült fél egyig beszélgetnünk. Petra férje előhalászott egy két évvel ezelőtti videot, amin épp Petráéknál buliznak. Nagyon vicces volt.

Holnap megint megyek az ismerőseimhez mosni, így este nem leszek.
Fizetést még nem kaptunk, de már nagyon várom. Közben volt egy kis baj is itt az automatákkal, valam általános szoftverhiba miatt majdnem minden ATM képtelen volt a 2010-es évet kezelni, így szinte senki sem tudott pénzt felvenni a bankokban.

A hideggel még mindig küzd szegény autóm, mert nem volt ideje rendesen kiszáradni, így reggel és nap végére rendesen be van fagyva az összes zár. Tegnap, hogy viszonylag sokat kocsikáztunk (Petra kicsit odébb lakik) picit javult a helyzet és az összes zárat is megolajoztam, így most kíváncsi leszek, hogy reggel mi lesz.

Sajnos balesetek szempontjából a mostani időszak eléggé rossz, mert a hó alatt elég sok helyen jég van a pályán, így sokan esnek és elég sokan komolyan sérülnek. Tegnap, amikor jöttünk le a Hütte-ből egyszerre két helyen kezeltek a Hegyimentők és a Helikoptert is láttuk elrepülni, majd picivel később visszajönni a következő emberkéért.
Most hogy állandóan itt vagyok, elég sok ilyet látok. Az egyik kolléganőnk ma reggel munkába jövet esett el a járdán és valószínüleg elég csúnyán eltörte a kezét. A kolléga, aki felvette autóval, egyből vitte a kórházba. Azt mondta elég csúnya volt és szegény nagyon jajjgatott. Milka volt, akiről már írtam a neve miatt. Egy tök aranyos nő, mindig mosolyog, pedig elég rossz környezetben dolgozik. Azon a helyen, ahol állandóan veszekednek a csajok, ahelyett, hogy dolgoznának.

Szép álmokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése